Campanie derulată de

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

hello@changetomorrow.ro

Comunicat de Presa

3 Decembrie

Comunicat de Presa – 4 Decembrie

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Print this page

header

Societatea Română de Diabet, Nutriţie si Boli Metabolice — Campania de donaţii “Act Today to Change Tomorrow”

Bucureşti, 04 decembrie 2016

Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice (SRDNBM) a lansat la data de 14 Noiembrie 2016 campania de donaţii „Act Today to Change Tomorrow” în încercarea de a ajuta copiii bolnavi de diabet zaharat insulino-dependent, ca parte din noua strategie pentru combaterea diabetului zaharat şi a bolilor metabolice.

Desfăşurată sub sloganul Federaţiei Internaţionale de Diabet, Campania Act Today to Change Tomorrow lansată cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva Diabetului, are scopul de a aduce în atenția publică problematica copiilor cu diabet tip 1 şi de a găsi soluţii practice pentru îmbunătăţirea calității vieții acestora.

Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice menționează că susţine orice iniţiativă menită să ajute copii suferinzi de diabet zaharat tip 1, dar subliniază faptul că este unică iniţiatoare a campaniei Act Today to Change Tomorrow.

Au aparut după lansarea campaniei Act Today to Change Tomorrow campanii desfăşurate de entități specializate în colectarea de fonduri care folosesc neautorizat numele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice ca promotor al acţiunilor lor.

SRDNBM se delimitează de astfel de acţiuni şi subliniază faptul că singura campanie de stângere de fonduri pe care o susţine şi promovează este Campania Act Today to Change Tomorrow.

Toate fondurile strânse în urma campaniei Act Today to Change Tomorrow vor fi direcţionate de către comisia numită de Comitetul Director al SRDNBM – alcătuită din personalităţi marcante ale lumii academice din domeniu, pentru achiziţionarea, pentru cât mai mulţi copii a sistemelor de monitorizare continuă a glicemiei (senzori şi aparate de citire în timp real).

Lista completă a copiilor care vor beneficia de acest ajutor va fi disponibilă pe site-urile www.changetomorrow.ro, www.srdnbm.ro şi www.societate-diabet.ro. Orice donaţie este vizibilă pe site-ul www.changetomorrow.ro sau pe site-ul partenerului (conform procedurilor legale în vigoare) Asociaţia pentru Relaţii Comunitare – www.donatie.ro. Ne propunem să redăm, cu ajutorul tuturor celor interesaţi libertatea copiilor suferinzi de diabet insulino-dependent.

Donaţiile pentru Campania SRDNBM —  Act Today to Change Tomorrow se pot face prin SMS la numarul:

8837

număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă sau  accesând site-ul:

www.changetomorrow.ro

Vă mulţumim!

 

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Print this page